


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
След престой в хладилника тортата става сочна и топяща се в устата, а наситеният орехов вкус ще я направи ваш фаворит
Въздържайте се от тестени храни
Тя се прави с кисело мляко, става сочна и много вкусна
Бързо се приготвя, лесничка е, а вкусът й става любим дори на децата
Най-страхотната част в приготвянето на торта Медовик е, че не е необходимо да разточвате блатовете
Ето какво ви е необходимо
Можете да приготвите този уникален десерт изключително бързо, но знайте, че ще бъде изяден светкавично
Предварително се запознахме със седмичната брошура и набелязахме всички продукти, които са ни необходими за постните ястия за Бъдни вечер
Много сочен и вкусен, подходящ и за празнична трапеза
Единствено ви трябват 6 яйца, мляко и крема сирене